Din Bryllupsbok

Bryllupsplanlegger

Hei!
Jeg, Benedicte Viggen Fintland, giftet meg med ungdomskjæresten min i 2022. Jeg planla hele bryllupet selv ved hjelp av Pinterest, TikTok og Instagram. Vi fikk vårt drømmebryllup, men jeg syns planleggingsprosessen var tidkrevende og tidvis vanskelig fordi jeg ikke fant en planleggingsbok som matchet mitt detaljnivå. 
 
Jeg savnet en detaljrik planlegger som tok for seg bryllupsplanleggingen fra A-Å, og som inneholdt tips, råd og andres erfaringer. For meg var det viktig at alle de små detaljene til sammen utgjorde en helhet! Det var og viktig for meg å ha en bryllupsdag uten stress, så jeg var helt avhengig av god planlegging og organisering! 
 
Gjennom planleggingsprosessen samlet jeg opp mange gode tips som jeg ønsker å dele med dere! Jeg har derfor utviklet min egen bryllupsplanlegger som er både detaljert, oversiktlig og enkel. Den inneholder alt jeg selv savnet og tar for seg hele planleggingsprosessen, fra forlovelse til bryllupsreise! Boken er i tillegg utformet som en coffee table book. Det lyse, minimalistiske og tidløse designet gjør at den vil passe inn i de aller fleste hjem! På denne måten kan både dere, men også venner og familie, få glede av boken i mange år fremover!

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet vårt. Ved å klikke "Godta" samtykker du i bruken av informasjonskapsler.