Slowflowers of Norway

Østfold

Med kunnskap og kjærlighet tar vi i Slowflowers hver bestilling på alvor. Vi er opptatt av å lage noe personlig og spesielt til våre kunder. Vi bruker god tid til å planlegge sammen med våre kunder slik at resultatet blir skreddersydd.
Vi ønsker å være miljøbevisste i arbeidene våre så godt det lar seg gjøre. Vi har stor lidenskap for det vi dyrker og lager. Vi ønsker at våre arbeid skal spre glede.

Slowflowers of Norway er et lite lokalt blomsterverksted med egen åker. Her dyrker vi ulike blomster på naturens egne premisser. Vi bruker våre kortreiste snittblomster fra april-oktober.

Blomsterarrangementene våre har en naturlig stil da vi plukker det meste av materialene ute i naturen. Dyrkingen foregår uten sprøytemidler eller kunstgjødsel så du kan være trygg på at bukettene våre er det beste miljøalternativet innen blomster.
Vi designer blomster til alle anledninger; bryllup, sorgbinderi, barnedåp og konfirmasjon. Vi tørker også våre blomster og lager tørkede kranser eller andre arrangementer.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet vårt. Ved å klikke "Godta" samtykker du i bruken av informasjonskapsler.